Oplast prepričljiv v prvi tekmi četrtfinala

19krogPrva tekma četrtfinala pokala med ekipama KMN Oplast in KMN Benedikt, ki se je v petek odvijala v kobariški dvorani, je zmago s 5:3 prinesla domačinom. Po prvem polčasu so vodili gostje, zadetek je v 13. minuti dosegel Bojan Klemenčič, Jani Ručna in Jure Lenarčič pa sta zadela vratnico. Po odmoru sta se ekipi bolj razživeli. Že v 1. minuti drugega polčasa je izenačenje dosegel Anže Širok, v 24. minuti je vodstvo domačih povišal kapetan Jaka Sovdat, sledila sta mu še Dani Vulikič in Jure Lenarčič, oba v 28.minuti. Anže Širok in Marko Senekovič  sta zaradi prerivanja pred golom prejela rumeni karton. V 33. minuti je zadetek zopet dosegel odlično razpoloženi Dani Vulikič. Gostje še niso rekli zadnje besede in v 36. in 37. minuti dosegli še dva zadetka. Strelca sta bila Mitija Drašak in Kristian Škerget. Kot zadnji na tekmi je porumenel še Mitija Drašak, do konca igre pa smo videli še par akcij in neuspešnih strelov na gol.

Uradna statistika tekme:

KOBARID, ŠD Kobarid, gledalcev: 150  sodnika: Nikolič Koprivec Dejan (Celje) in Makivič Dejan (Sežana), delegat Golob Boris (Radomlje)

Strelci: 0:1 Klemenčič (13.), 1:1 Širok A. (21.), 2:1 Sovdat J. (24.), 3:1 Vulikič D. (28.), 4:1 Lenarčič J. (28.), 5:1 Vulikič D.(33.), 5:2 Drašak (36.), 5:3 Škerget (37.)

Oplast Kobarid: Bratič I., Širok A., Ručna J., Lenarčič J., Sovdat J., Vulikič D., Hrast, Konavec G., Hvala, Krivec D.

Trener: Saša Leban

Benedikt: Lovrenčič T., Senekovič M., Senekovič U., Klemenčič B., Drašak M., Vok A., Škerget K., Damiš A., Huber Š.

Trener: Tomislav Novak

 

Poročilo s tekme pripravila: Sendi

Fotografije: Mikla

KMN Oplast Kobarid - Vse pravice pridržane 2013.